Opening Pluktuin Schipluiden

Pluktuin/ mei 9, 2022

Eindelijk is het zover: De Pluktuin Schipluiden gaat officieel open. Dat is een klein feestje waard! En ook de hoogstamboomgaard van Jan van de Berg is dan te bezoeken.


Wanneer?
Zaterdag 21 mei van 13.00uur tot 16.00uur.

Waar?
Op de Pluktuin Schipluiden, te bereiken via de vrachtwagenparkeerplaats op de hoek Dorppolderweg/ Rijksstraatweg Schipluiden.

We willen jou graag uitnodigen om daar bij te zijn. Omdat je belangrijk voor ons bent, en wij met onze vrijwilligers onze trots willen laten zien. Omdat we graag onze educatieve en recreatieve ambities willen vertellen. Omdat we graag samen met jou lachen en gieren en brullen, kletsen en kijken, doen en denken, op een unieke plek in de gemeente Midden-Delfland.

Graag vernemen we van je of je komt. Kun je dat laten weten op info@pluktuinschipluiden.nl . Als we een beetje inschatten wie er allemaal komt, kunnen we ervoor zorgen dat het jou aan niet zal ontbreken.

Noteer zaterdag 21 mei in je agenda! Neem een vriend of vriendin, een partner of kind, een buur mee! Leuk!

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*