GROENE VINGERS KLAAR? PLUKKEN MAAR!

Pluktuin/ april 7, 2022

Nog een paar weken, en dan zijn ze als paddenstoelen uit hun bollen geschoten: tulpen! De Pluktuin Schipluiden heeft dit jaar uit Spierdijk en Hollands Kroon een grote schenking aan bollen mogen ontvangen. Als blije eieren zijn ze door onze vrijwilligers in de grond gestopt, om heel binnenkort als een bloemenzee op het land te staan.

Wij vinden het leuk om op een zondag binnenkort van 13.00uur tot 15.00uur de tulpen met jullie te plukken. Hou de site en Facebook in de gaten, welke zondag dit zal zijn. Het feest van de lente is wat ons betreft pas echt begonnen met de zon van een bosje Schipluidens tulpen in je huis. Ook al komen de bollen uit Noord-Holland, de Midden-Delflandse grond zal ze extra bijzonder maken.

Kom erbij, wees er bij, maak je zelf blij, tulpen van Ard en mij!

Etwin Grootscholten, Voorzitter Pluktuin Schipluiden.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*