Lezing poldervogels

Pluktuin/ september 12, 2022

Op dinsdag 6 september 2022 werd een lezing gehouden op onze Pluktuin over vogels in de polder, door Pieter Aaldring en Toine Andernach. Deze leuke en leerzame lezing werd bezocht door een select gezelschap van geïnteresseerden. Pieter gaf uitleg over de poldervogels (die hij ook gespot had, wanneer hij als vrijwilliger op de Pluktuin was) en Toine vulde aan met informatie over hoe de verschillende vogels aan hun naam gekomen zijn. Ook lieten ze de vogelgeluiden horen en hadden ze nog een Kahoot!-quiz voorgelegd. Iedereen was zeer tevreden, we willen volgend jaar weer een lezing organiseren want dit smaakte naar meer.

Foto’s van Renata de Wit

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*