Kom je binnenkort tulpen plukken?

Pluktuin/ maart 25, 2023

Vanaf 2e of 3e week april verwachten we dat er geplukt kan worden. Als eerste zijn de tulpen aan de beurt! Hou deze website en/of onze facebookpagina in de gaten voor de openingstijden. Op onze Facebookpagina verschijnt wekelijks een overzicht van de te oogsten groenten, fruit, kruiden en bloemen.

Begeleiden zelfpluk

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om, wanneer we open zijn voor zelf plukken, de bezoekers te begeleiden. Uitleggen hoe het plukken werkt, de oogst wegen en afrekenen. In het seizoen van ongeveer 2e of 3e week april t/m eind september kan er geoogst worden. Dat zal in het eerste jaar of jaren nog zeer onregelmatig zijn omdat de bomen en planten dan nog weinig of geen vruchten geven. In deze periode willen we op vaste tijden open zijn voor bezoekers, bijvoorbeeld op woensdagmiddag en in het weekend. Hiervoor zoeken we ook een pool met vrijwilligers.

Wil je meehelpen als vrijwilliger, laat het ons weten via info@pluktuinschipluiden.nl of kom een keer langs op zaterdagochtend.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*