Schoolklassen op bezoek

Pluktuin/ november 3, 2022

Hoog bezoek op de pluktuin (maar vooral ook leuk bezoek)

Vandaag zijn de groepen 1,2 en 3 van CBS de Ark in twee shifts naar de pluktuin gekomen. Daar hadden de vrijwilligers (Anja, Lucia en Sjane) een leuke speurtocht uitgezet met vragen over bodemdiertjes in de composthoop, over paddenstoelen en nog veel meer. De juffen van de groepen hadden het sprookje van Assepoester voorgelezen, dus hadden we extra aandacht voor de pompoenen. Aan het eind hebben deze kanjers genoten van de zelfgeplukte muntthee en van de pompoensoep, sommigen konden er geen genoeg van krijgen. Mjammie, wat lekker! We hebben enorm genoten van deze leuke, slimme kinderen. Tot ziens op de pluktuin! Ook dank aan de juffen, Marloes en Ymke 👍

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*