Lezing bodemleven op 30 september, 16.00 uur

Pluktuin/ september 17, 2023

Boeren, Burgers, Buitenlui, let goed op:

Op zaterdag 30 september, van 16.00 uur tot ca 17.30 organiseert Pluktuin Schipluiden een lezing, getiteld: “Leve het Bodemleven”. Deze lezing over het bodemleven zal worden gegeven door Geert van Poelgeest, voorzitter van Natuurlijk Delfland en door Theo van der Knaap (vanderknaapecoconsultancy.nl). Deze deskundigen zullen uit de doeken doen, hoe je kunt werken aan een gezonde bodem in je eigen tuin. We zien jullie graag op 30 september! Toegang is gratis, vrijwillige donaties zijn welkom!

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*